Борисов смята, че ПП проявяват инат: Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

...
Борисов смята, че ПП проявяват инат: Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ за ПП: Техният инат ни връща в началото

Борисов счита, че Политическа партия демонстрират дебелоглав: 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра парламентарната група на партията в централата им малко преди началото на парламентарната седмица. Той разяснява оферти документ от " Продължаваме промяната ", който ще бъде гласуван до края на седмицата в Народното събрание, написа.

" Техният дебелоглав докара до това, че още веднъж се връщаме в изходна позиция. Преди време предложих преди да се раздадат мандатите, да се направи сходен документ. И по-късно да се търси болшинство. Ние предложихме подобен вид, само че не се одобри. Сега се предлага същото "

" Ние предложихме подобен вид, който не се одобри - в този момент, копирайки ни, оферират същото. Техният дебелоглав ни връща първоначално. Вътре са написани неща, доста от тях безконтролно, тъй като тези хора към този момент 2 години са министри, министър председатели и можеше доста от тези неща да са в доста работна фаза или даже приключени ", сподели той.

" Това, че водачите на партиите не отидоха на разискването на този документ, демонстрира изолацията, в която са изпаднали " Продължаваме промяната ". С изключение на Демократична България, само че те харесват всичко, което Политическа партия предложи. Несериозен е методът, по който се предлага този документ, по тази причина и мисля, че е жертван ", показа Борисов.

" Към началото на август е 3,47 лв., а към днешна дата бензинът е с 84 стотинки по-евтин. Това, което говорихме тогава, че до момента в който Политическа партия е на власт, от джоба на българина изтича по близо лев за всеки литър, виждате, че сме доста покрай истината. Всичко това е отивало в нечии джобове ", сподели той, представен от Блиц.

" Това, че " Промяната " си отпътува скоропостижно, донесе единствено разцвет и не толкоз надълбоко бъркане в джоба на българина. Това е реалност. Около 6 млн лева дневно са заминавали в нечии джобове. И те в този момент ми оферират проект по какъв начин трябвало да бъде икономическото развиване и осъвремененото развиване на страната. За две години ние видяхме единствено съсипия и спад във всичко ", отсече водачът на ГЕРБ.

" Нищо от това, с което ни плашеха, не се случи. Наричаха ни войнолюбци, само че цените на горивата не престават да падат. И в случай че ни бяха послушали за инфлацията, да я овладеем, в този момент щяхме да сме още по-напред. Бъдете смели, с помощта на вас се случи и диверсификацията на нуклеарното гориво ", добави той, представен от.

" Още на следващия ден ще ви предложа да внесете в Народното събрание проекторешение за 7 и 8 реактор на АЕЦ " Козлодуй ". За да може след време, когато изпаднат от работа 5 и 6 реактор, да можем незабавно да си заместим мощността ", обърна се той към Делян Добрев, Жечо Станков и Теменужка Петкова.

" Партията на " Промяната " е обезглавила българската енергетика, след година и половина ТЕЦ-овете в Маришкия басейн завършват. Трябват ни нови реактори. Никой разбиращ енергиен специалист не би се съгласил да си унищожим 60% от производството на сила. С това се взима 4% от Брутният вътрешен продукт. Незабавно внесете предложение и задължете служебното държавно управление да не допусне тази злополука ", прикани ръководителят на ГЕРБ.

" Поинтересувайте се кой е подписал, кое е физическото лице, изпратено да подпише този документ, който убива българската енергетика ", заръча на депутатите си той.

" Имате много задания, разпределете си ги и още на следващия ден в деловодството на Народното събрание да бъдат импортирани тези закони ", заключи Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР